1:   According to developmental classification of bones, facial bones come under:
Options:
  1. Cartilagenous type
  2. Membranous type
  3. Menbrano-cartilagenous type
  4. None of above

Answer: Option 2

Explanation:

Sorry, No description available. Discuss this in Forums

How do you rate this queston?  Very Easy  Easy  Average  Above Average  Tough

2:   How many types of bones are there according to developmental classification?
Options:
  1. 2 types
  2. 3 types
  3. 4 types
  4. 5 types

Answer: Option 2

Explanation:

According to developmental classification bones are 3 types, they are membranous type, cartilagenous type, membrano-cartilagenous type. Discuss this in Forums

How do you rate this queston?  Very Easy  Easy  Average  Above Average  Tough

3:   The nucleus of an atom is made up of:
Options:
  1. Proton +electron
  2. Proton + neutron
  3. Neutron + electron
  4. Proton + neutron + electron

Answer: Option 2

Explanation:

Sorry, No description available. Discuss this in Forums

How do you rate this queston?  Very Easy  Easy  Average  Above Average  Tough

4:   Which of the following is a non-reducing sugar?
Options:
  1. Glucose
  2. Fructose
  3. Sucrose
  4. Lactose

Answer: Option 3

Explanation:

Sorry, No description available. Discuss this in Forums

How do you rate this queston?  Very Easy  Easy  Average  Above Average  Tough

5:   Which of the following is a polysaccharide?
Options:
  1. Starch
  2. Cellulose
  3. Glycogen
  4. All of above

Answer: Option 4

Explanation:

Sorry, No description available. Discuss this in Forums

How do you rate this queston?  Very Easy  Easy  Average  Above Average  Tough

6:   Lactose is an example of which type of carbohydrate?
Options:
  1. Monsaccharide
  2. Disaccharide
  3. Oligosaccharide
  4. Polysaccharide

Answer: Option 2

Explanation:

Sorry, No description available. Discuss this in Forums

How do you rate this queston?  Very Easy  Easy  Average  Above Average  Tough

7:   Which of the following is an example of disaccharide carbohydrate?
Options:
  1. Glucose
  2. Fructose
  3. Sucrose
  4. All of above

Answer: Option 3

Explanation:

Sorry, No description available. Discuss this in Forums

How do you rate this queston?  Very Easy  Easy  Average  Above Average  Tough

8:   The joint between sternum and first rib is
Options:
  1. Immovable
  2. Slightly movable
  3. Movable
  4. Cartilagenous

Answer: Option 1

Explanation:

Sorry, No description available. Discuss this in Forums

How do you rate this queston?  Very Easy  Easy  Average  Above Average  Tough

9:   Which of the following type of joint is slightly movable?
Options:
  1. Fixed joint
  2. Fibrous joint
  3. Cartilagenous joint
  4. Synovial joint

Answer: Option 3

Explanation:

Sorry, No description available. Discuss this in Forums

How do you rate this queston?  Very Easy  Easy  Average  Above Average  Tough

10:   Which of the following ear ossicle is attached to the oval window?
Options:
  1. Malleus
  2. Incus
  3. Stapes
  4. All of above

Answer: Option 3

Explanation:

Sorry, No description available. Discuss this in Forums

How do you rate this queston?  Very Easy  Easy  Average  Above Average  Tough




Download StudyAlways app from google play





I mean she's Cleopatra... shouldn't she and Antony have known better? They were so different...""Variety is the spice of life""And from a thousand miles apart""Absence makes the heart grow fonder
-Ally Carter Uncommon Criminals