1:   A radial symmetry is found in
Options:
  1. Starfish
  2. Sponge
  3. Annelida
  4. Echinoderms

Answer: Option 1

Explanation:

Sorry, No description available. Discuss this in Forums

How do you rate this queston?  Very Easy  Easy  Average  Above Average  Tough

2:   Nephrons are associatee with
Options:
  1. Kidney
  2. Lungs
  3. Liver
  4. Brain

Answer: Option 1

Explanation:

Sorry, No description available. Discuss this in Forums

How do you rate this queston?  Very Easy  Easy  Average  Above Average  Tough

3:   Rat is
Options:
  1. Oviparous
  2. Ovoviviparous
  3. Vivivparous
  4. Parthenogenetic

Answer: Option 3

Explanation:

Sorry, No description available. Discuss this in Forums

How do you rate this queston?  Very Easy  Easy  Average  Above Average  Tough

4:   In which of the following animals, the gizzard is associated with alimentary canal
Options:
  1. Rat
  2. Frog
  3. cockroach
  4. snakes

Answer: Option 3

Explanation:

Sorry, No description available. Discuss this in Forums

How do you rate this queston?  Very Easy  Easy  Average  Above Average  Tough

5:   Number of spiracles in cockroach is
Options:
  1. 10 pairs
  2. 12 pairs
  3. 20 pairs
  4. 8 pairs

Answer: Option 1

Explanation:

Sorry, No description available. Discuss this in Forums

How do you rate this queston?  Very Easy  Easy  Average  Above Average  Tough

6:   Frog's cloacal aperture is the outlet for
Options:
  1. Urine
  2. Fecal materail
  3. Gametes
  4. All of the above

Answer: Option 4

Explanation:

Sorry, No description available. Discuss this in Forums

How do you rate this queston?  Very Easy  Easy  Average  Above Average  Tough

7:   In which of the following animal, the body is divided into head, thorax and abdomen
Options:
  1. Cockroach
  2. Frog
  3. Rat
  4. Earthworm

Answer: Option 1

Explanation:

Sorry, No description available. Discuss this in Forums

How do you rate this queston?  Very Easy  Easy  Average  Above Average  Tough

8:   Tympanum is found in
Options:
  1. Earthworm
  2. Cockroach
  3. Frog
  4. Rat

Answer: Option 3

Explanation:

Sorry, No description available. Discuss this in Forums

How do you rate this queston?  Very Easy  Easy  Average  Above Average  Tough

9:   With which of the following animals protandry is associated
Options:
  1. Rat
  2. Frog
  3. Cockroach
  4. Earthworm

Answer: Option 4

Explanation:

Sorry, No description available. Discuss this in Forums

How do you rate this queston?  Very Easy  Easy  Average  Above Average  Tough

10:   Compound eyes are found in
Options:
  1. Earthworm
  2. Cockroach
  3. Frog
  4. Rat

Answer: Option 2

Explanation:

Sorry, No description available. Discuss this in Forums

How do you rate this queston?  Very Easy  Easy  Average  Above Average  Tough




Download StudyAlways app from google play





Do you really want to be happy? You can begin by being appreciative of who you are and what you've got.
-Benjamin Hoff The Tao of Pooh