1:   Pick out the transparent tissue?
Options:
  1. Tendon
  2. Hyaline cartilage
  3. Fibrous cartilage
  4. none of the above

Answer: Option 2

Explanation:

Sorry, No description available. Discuss this in Forums

How do you rate this queston?  Very Easy  Easy  Average  Above Average  Tough

2:   Cockroaches are ---------
Options:
  1. carnivorous
  2. herbivorous
  3. omnivorous
  4. parasite

Answer: Option 3

Explanation:

Sorry, No description available. Discuss this in Forums

How do you rate this queston?  Very Easy  Easy  Average  Above Average  Tough

3:   Human heart consists of -------- types of tissues
Options:
  1. three
  2. five
  3. four
  4. two

Answer: Option 3

Explanation:

Sorry, No description available. Discuss this in Forums

How do you rate this queston?  Very Easy  Easy  Average  Above Average  Tough

4:   The principal role of setae in earthworm is --------
Options:
  1. respiration
  2. locomotion
  3. excretion
  4. assimilation

Answer: Option 2

Explanation:

Sorry, No description available. Discuss this in Forums

How do you rate this queston?  Very Easy  Easy  Average  Above Average  Tough

5:   Which among the following has triple helix structure?
Options:
  1. Haemoglobin
  2. Keratin
  3. Collagen
  4. Lysozyme

Answer: Option 3

Explanation:

Sorry, No description available. Discuss this in Forums

How do you rate this queston?  Very Easy  Easy  Average  Above Average  Tough

6:   How many species of Pheretima are found all over the world?
Options:
  1. 200
  2. 300
  3. 500
  4. 400

Answer: Option 3

Explanation:

Sorry, No description available. Discuss this in Forums

How do you rate this queston?  Very Easy  Easy  Average  Above Average  Tough

7:   Which of the following activity is harmful for earthworm?
Options:
  1. Scavenging
  2. Fish bile
  3. Food
  4. Soil erosion

Answer: Option 4

Explanation:

Sorry, No description available. Discuss this in Forums

How do you rate this queston?  Very Easy  Easy  Average  Above Average  Tough

8:   The entire body ofcckroach is covered by------
Options:
  1. skin
  2. shell
  3. hard chitinous exoskeleton
  4. keratin

Answer: Option 3

Explanation:

Sorry, No description available. Discuss this in Forums

How do you rate this queston?  Very Easy  Easy  Average  Above Average  Tough

9:   The respiratory system of cockroach consists of--------
Options:
  1. a network of trachea
  2. a pair of lungs
  3. a pair of bronchioles
  4. a network of alveoli

Answer: Option 1

Explanation:

Sorry, No description available. Discuss this in Forums

How do you rate this queston?  Very Easy  Easy  Average  Above Average  Tough

10:   The development of Periplanata americana is-------
Options:
  1. paurometabolous
  2. holometabolous
  3. hemimetabolous
  4. ametabolous

Answer: Option 1

Explanation:

Sorry, No description available. Discuss this in Forums

How do you rate this queston?  Very Easy  Easy  Average  Above Average  Tough




Download StudyAlways app from google play





God is Infinite Wisdom, and Power, and Goodness - and LOVE but if this idea is too vast for your human faculties - if your mind loses itself in its overwhelming infinitude, fix it on Him who condescended to take our nature upon Him, who was raised to Heaven even in His glorified human body, in whom the fulness of the Godhead shines.
-Anne Brontë The Tenant of Wildfell Hall