1:   Which of the following immunoglobulin have the ability to cross the placenta:
Options:
  1. IgG1
  2. IgG2
  3. IgG3
  4. All of above

Answer: Option 2

Explanation:

Sorry, No description available. Discuss this in Forums

How do you rate this queston?  Very Easy  Easy  Average  Above Average  Tough

2:   Which is not a function of lymphatic system
Options:
  1. production of blood cells
  2. return excess fluid to the blood
  3. defend the body against pathogens
  4. none of these

Answer: Option 1

Explanation:

Sorry, No description available. Discuss this in Forums

How do you rate this queston?  Very Easy  Easy  Average  Above Average  Tough

3:   Antibodies combine with antigens at
Options:
  1. variable regions
  2. constant regions
  3. both 1 and 2
  4. none of these

Answer: Option 1

Explanation:

Sorry, No description available. Discuss this in Forums

How do you rate this queston?  Very Easy  Easy  Average  Above Average  Tough

4:   The substance against which the body launches an immune response is called
Options:
  1. antibodies
  2. antigens
  3. anticlines
  4. none of these

Answer: Option 2

Explanation:

Sorry, No description available. Discuss this in Forums

How do you rate this queston?  Very Easy  Easy  Average  Above Average  Tough

5:   Which of the following pertain to T cells
Options:
  1. have specific receptors
  2. are responsible for cell mediated immunity
  3. both the above
  4. none of these

Answer: Option 3

Explanation:

Sorry, No description available. Discuss this in Forums

How do you rate this queston?  Very Easy  Easy  Average  Above Average  Tough

6:   The function of spleen is to
Options:
  1. remove worn out RBCs
  2. produce T cells
  3. produce macrophages
  4. none of these

Answer: Option 1

Explanation:

Sorry, No description available. Discuss this in Forums

How do you rate this queston?  Very Easy  Easy  Average  Above Average  Tough

7:   Which of the following does not pertain to B cells
Options:
  1. have passed through the thymus
  2. have specific receptors
  3. synthesize and liberate antibodies
  4. none of these

Answer: Option 1

Explanation:

Sorry, No description available. Discuss this in Forums

How do you rate this queston?  Very Easy  Easy  Average  Above Average  Tough

8:   Which is divided and secreted by T lymphocytes in the cell mediated immune response
Options:
  1. antigens
  2. cytokines
  3. plasma
  4. energy

Answer: Option 2

Explanation:

Sorry, No description available. Discuss this in Forums

How do you rate this queston?  Very Easy  Easy  Average  Above Average  Tough

9:   An APC
Options:
  1. presents antigens to T cells
  2. secretes antibodies
  3. secretes cytokines
  4. none of these

Answer: Option 1

Explanation:

Sorry, No description available. Discuss this in Forums

How do you rate this queston?  Very Easy  Easy  Average  Above Average  Tough

10:   The immune system is involved in
Options:
  1. allergic raction
  2. rejections of organ transplants
  3. both the above
  4. none of these

Answer: Option 3

Explanation:

Sorry, No description available. Discuss this in Forums

How do you rate this queston?  Very Easy  Easy  Average  Above Average  Tough




Download StudyAlways app from google play





I've found that luck is quite predictable. If you want more luck, take more chances, Be more active, Show up more often.
-Brian Tracy