1:   Who proposed the term Annelida
Options:
  1. Leuckart
  2. Geogenbaur
  3. Lamarck
  4. Johnson

Answer: Option 3

Explanation:

Sorry, No description available. Discuss this in Forums

How do you rate this queston?  Very Easy  Easy  Average  Above Average  Tough

2:   Who proposed the term Nematoda
Options:
  1. Leuckart
  2. Geogenbaur
  3. Lamarck
  4. Johnson

Answer: Option 2

Explanation:

Sorry, No description available. Discuss this in Forums

How do you rate this queston?  Very Easy  Easy  Average  Above Average  Tough

3:   Who proposed the term Coelenterata
Options:
  1. Leuckart
  2. Geogenbaur
  3. Lamarck
  4. Johnson

Answer: Option 1

Explanation:

Sorry, No description available. Discuss this in Forums

How do you rate this queston?  Very Easy  Easy  Average  Above Average  Tough

4:   Who of the following coined the term coelenterata first time
Options:
  1. Robert hooke
  2. Robert Brown
  3. Robert Grant
  4. Leuckart

Answer: Option 4

Explanation:

Sorry, No description available. Discuss this in Forums

How do you rate this queston?  Very Easy  Easy  Average  Above Average  Tough

5:   Who of the following coined the term coelenterata first time
Options:
  1. Robert hooke
  2. Robert Brown
  3. Robert Grant
  4. Leuckart

Answer: Option 4

Explanation:

Sorry, No description available. Discuss this in Forums

How do you rate this queston?  Very Easy  Easy  Average  Above Average  Tough

6:   Triploblastic animals are made of ------- germ layer.
Options:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Answer: Option 3

Explanation:

Sorry, No description available. Discuss this in Forums

How do you rate this queston?  Very Easy  Easy  Average  Above Average  Tough

7:   Triploblastic animals are made of ------- germ layer.
Options:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Answer: Option 3

Explanation:

Sorry, No description available. Discuss this in Forums

How do you rate this queston?  Very Easy  Easy  Average  Above Average  Tough

8:   Monoblastic animals are made of ------- germ layer.
Options:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Answer: Option 1

Explanation:

Sorry, No description available. Discuss this in Forums

How do you rate this queston?  Very Easy  Easy  Average  Above Average  Tough

9:   Diploblastic animals are made of ------- germ layer.
Options:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Answer: Option 2

Explanation:

Sorry, No description available. Discuss this in Forums

How do you rate this queston?  Very Easy  Easy  Average  Above Average  Tough

10:   Who coined the term porifera
Options:
  1. Robert hook
  2. Robert brown
  3. Robert Grant
  4. Darwin

Answer: Option 3

Explanation:

Sorry, No description available. Discuss this in Forums

How do you rate this queston?  Very Easy  Easy  Average  Above Average  Tough




Download StudyAlways app from google play





In the midst of our struggle to find out who we are, there are infinite possibilities for beauty, and hope, and wonder, and love.
-Mandy Hale The Single Woman: Life Love and a Dash of Sass