1:   Which enzyme is used in the digestion of starch
Options:
  1. pepsin
  2. renin
  3. lipase
  4. amylase

Answer: Option 4

Explanation:

Sorry, No description available. Discuss this in Forums

How do you rate this queston?  Very Easy  Easy  Average  Above Average  Tough

2:   Which enzyme is used in the digestion of lipids
Options:
  1. pepsin
  2. renin
  3. lipase
  4. amylase

Answer: Option 3

Explanation:

Sorry, No description available. Discuss this in Forums

How do you rate this queston?  Very Easy  Easy  Average  Above Average  Tough

3:   Which enzyme is used in the digestion of protein
Options:
  1. pepsin
  2. renin
  3. lipase
  4. amylase

Answer: Option 1

Explanation:

Sorry, No description available. Discuss this in Forums

How do you rate this queston?  Very Easy  Easy  Average  Above Average  Tough

4:   Which enzyme is used in the digestion of milk
Options:
  1. pepsin
  2. renin
  3. lipase
  4. amylase

Answer: Option 2

Explanation:

Sorry, No description available. Discuss this in Forums

How do you rate this queston?  Very Easy  Easy  Average  Above Average  Tough

5:   Which of the following is the largest group of animal
Options:
  1. protozoa
  2. platyhelminthes
  3. nematohelminthes
  4. arthropoda

Answer: Option 4

Explanation:

Sorry, No description available. Discuss this in Forums

How do you rate this queston?  Very Easy  Easy  Average  Above Average  Tough

6:   Which of the following phylum includes all the round worms
Options:
  1. protozoa
  2. platyhelminthes
  3. nematohelminthes
  4. arthropoda

Answer: Option 3

Explanation:

Sorry, No description available. Discuss this in Forums

How do you rate this queston?  Very Easy  Easy  Average  Above Average  Tough

7:   Which of the following phylum includes all the flatworms
Options:
  1. protozoa
  2. platyhelminthes
  3. nematohelminthes
  4. arthropoda

Answer: Option 2

Explanation:

Sorry, No description available. Discuss this in Forums

How do you rate this queston?  Very Easy  Easy  Average  Above Average  Tough

8:   By whom phylum chordata was established
Options:
  1. Von Seibold
  2. Balfour
  3. Lamarck
  4. Johnson

Answer: Option 2

Explanation:

Sorry, No description available. Discuss this in Forums

How do you rate this queston?  Very Easy  Easy  Average  Above Average  Tough

9:   Who proposed the term Echinodermata
Options:
  1. Von Seibold
  2. Jacob Klein
  3. Lamarck
  4. Johnson

Answer: Option 2

Explanation:

Sorry, No description available. Discuss this in Forums

How do you rate this queston?  Very Easy  Easy  Average  Above Average  Tough

10:   Who proposed the term Arthropoda
Options:
  1. Von Seibold
  2. Jacob Klein
  3. Lamarck
  4. Johnson

Answer: Option 1

Explanation:

Sorry, No description available. Discuss this in Forums

How do you rate this queston?  Very Easy  Easy  Average  Above Average  Tough




Download StudyAlways app from google play





Obscurity and a competence-that is the life that is best worth living.
-Mark Twain Notebook