1:   Which of the following is the simplest phylum of the kingdom animalia
Options:
  1. portifera
  2. annelida
  3. arthropoda
  4. chordata

Answer: Option 1

Explanation:

Sorry, No description available. Discuss this in Forums

How do you rate this queston?  Very Easy  Easy  Average  Above Average  Tough

2:   ----------- are the most advanced organisms of the living kingdom.
Options:
  1. mosses
  2. plants
  3. animals
  4. microorganisms

Answer: Option 3

Explanation:

Sorry, No description available. Discuss this in Forums

How do you rate this queston?  Very Easy  Easy  Average  Above Average  Tough

3:   All the eukaryotic, multicellular, and autotrophic organisms are placed under ----------- kingdom.
Options:
  1. plantae
  2. animalia
  3. monera
  4. protista

Answer: Option 1

Explanation:

Sorry, No description available. Discuss this in Forums

How do you rate this queston?  Very Easy  Easy  Average  Above Average  Tough

4:   All the eukaryotic, multicellular, chlorophyll less, heterotrophic, cell wall less and holozioc organisms are placed under ----------- kingdom.
Options:
  1. plantae
  2. animalia
  3. monera
  4. protista

Answer: Option 2

Explanation:

Sorry, No description available. Discuss this in Forums

How do you rate this queston?  Very Easy  Easy  Average  Above Average  Tough

5:   Which of the following is a type of phagocytes
Options:
  1. leukocytes
  2. erythrocytes
  3. lymphocytes
  4. none of these

Answer: Option 3

Explanation:

Sorry, No description available. Discuss this in Forums

How do you rate this queston?  Very Easy  Easy  Average  Above Average  Tough

6:   Red blood corpuscles are also called
Options:
  1. leukocytes
  2. erythrocytes
  3. lymphocytes
  4. none of these

Answer: Option 2

Explanation:

Sorry, No description available. Discuss this in Forums

How do you rate this queston?  Very Easy  Easy  Average  Above Average  Tough

7:   White blood corpuscles are also called
Options:
  1. leukocytes
  2. erythrocytes
  3. lymphocytes
  4. none of these

Answer: Option 1

Explanation:

Sorry, No description available. Discuss this in Forums

How do you rate this queston?  Very Easy  Easy  Average  Above Average  Tough

8:   The life of red blood corpuscles is ----- days
Options:
  1. 120
  2. 1-4
  3. 300
  4. 1 year

Answer: Option 1

Explanation:

Sorry, No description available. Discuss this in Forums

How do you rate this queston?  Very Easy  Easy  Average  Above Average  Tough

9:   The life of white blood corpuscles is ----- days
Options:
  1. 120
  2. 1-4
  3. 300
  4. 1 year

Answer: Option 2

Explanation:

Sorry, No description available. Discuss this in Forums

How do you rate this queston?  Very Easy  Easy  Average  Above Average  Tough

10:   The strongest bone of human body is
Options:
  1. femur
  2. stapes
  3. jaw bone
  4. fingers

Answer: Option 3

Explanation:

Sorry, No description available. Discuss this in Forums

How do you rate this queston?  Very Easy  Easy  Average  Above Average  Tough




Download StudyAlways app from google play





I've come to believe that all my past failure and frustration were actually laying the foundation for the understandings that have created the new level of living I now enjoy.
-Anthony Robbins