1:   The common name of Wuchereria is
Options:
  1. round worm
  2. hookworm
  3. filariaworm
  4. pinworm

Answer: Option 3

Explanation:

Sorry, No description available. Discuss this in Forums

How do you rate this queston?  Very Easy  Easy  Average  Above Average  Tough

2:   The common name of Ancyclostoma is
Options:
  1. round worm
  2. hookworm
  3. filariaworm
  4. pinworm

Answer: Option 2

Explanation:

Sorry, No description available. Discuss this in Forums

How do you rate this queston?  Very Easy  Easy  Average  Above Average  Tough

3:   The common name of Ascaris lumbricoides is
Options:
  1. round worm
  2. hookworm
  3. filariaworm
  4. pinworm

Answer: Option 1

Explanation:

Sorry, No description available. Discuss this in Forums

How do you rate this queston?  Very Easy  Easy  Average  Above Average  Tough

4:   Taenia solium is also known as ------------
Options:
  1. Dugesia
  2. liver fluke
  3. tapeworm
  4. sponges

Answer: Option 3

Explanation:

Sorry, No description available. Discuss this in Forums

How do you rate this queston?  Very Easy  Easy  Average  Above Average  Tough

5:   Fasciola is also known as ------------
Options:
  1. Dugesia
  2. liver fluke
  3. tapeworm
  4. sponges

Answer: Option 2

Explanation:

Sorry, No description available. Discuss this in Forums

How do you rate this queston?  Very Easy  Easy  Average  Above Average  Tough

6:   Planaria is known as ------------
Options:
  1. Dugesia
  2. liver fluke
  3. tapeworm
  4. sponges

Answer: Option 1

Explanation:

Sorry, No description available. Discuss this in Forums

How do you rate this queston?  Very Easy  Easy  Average  Above Average  Tough

7:   ---------- are primitive sessile pore bearing, mostly marine animals with cell aggregate body plan.
Options:
  1. annelids
  2. chordates
  3. sponges
  4. molluscan

Answer: Option 3

Explanation:

Sorry, No description available. Discuss this in Forums

How do you rate this queston?  Very Easy  Easy  Average  Above Average  Tough

8:   Which of the following is the simplest phylum of the kingdom plantae
Options:
  1. algae
  2. bryophyta
  3. gymnosperm
  4. angiosperm

Answer: Option 1

Explanation:

Sorry, No description available. Discuss this in Forums

How do you rate this queston?  Very Easy  Easy  Average  Above Average  Tough

9:   Which of the following is the advanced phylum of the kingdom plantae
Options:
  1. algae
  2. bryophyta
  3. gymnosperm
  4. angiosperm

Answer: Option 4

Explanation:

Sorry, No description available. Discuss this in Forums

How do you rate this queston?  Very Easy  Easy  Average  Above Average  Tough

10:   Which of the following is the advanced phylum of the kingdom animalia
Options:
  1. portifera
  2. annelida
  3. arthropoda
  4. chordata

Answer: Option 4

Explanation:

Sorry, No description available. Discuss this in Forums

How do you rate this queston?  Very Easy  Easy  Average  Above Average  Tough




Download StudyAlways app from google play





I need more than anything right now what is, of course, most impossible, someone to love me, to be with me at night when I wake up in shuddering horror and fear of the cement tunnels leading down to the shock room, to comfort me with an assurance that no psychiatrist can quite manage to convey.
-Sylvia Plath The Journals of Sylvia Plath