1:   Which type of mouth parts are found in moths
Options:
  1. biting and chewing
  2. siphoning
  3. piercing and sucking
  4. sponging

Answer: Option 2

Explanation:

Sorry, No description available. Discuss this in Forums

How do you rate this queston?  Very Easy  Easy  Average  Above Average  Tough

2:   Which type of mouth parts are found in housefly
Options:
  1. biting and chewing
  2. chewing and lapping
  3. piercing and sucking
  4. sponging

Answer: Option 4

Explanation:

Sorry, No description available. Discuss this in Forums

How do you rate this queston?  Very Easy  Easy  Average  Above Average  Tough

3:   Which type of mouth parts are found in mosquitoes
Options:
  1. biting and chewing
  2. chewing and lapping
  3. piercing and sucking
  4. sponging

Answer: Option 3

Explanation:

Sorry, No description available. Discuss this in Forums

How do you rate this queston?  Very Easy  Easy  Average  Above Average  Tough

4:   Which type of mouth parts are found in bedbugs
Options:
  1. biting and chewing
  2. chewing and lapping
  3. piercing and sucking
  4. sponging

Answer: Option 3

Explanation:

Sorry, No description available. Discuss this in Forums

How do you rate this queston?  Very Easy  Easy  Average  Above Average  Tough

5:   Which type of mouth parts are found in cockroaches
Options:
  1. biting and chewing
  2. chewing and lapping
  3. piercing and sucking
  4. sponging

Answer: Option 1

Explanation:

Sorry, No description available. Discuss this in Forums

How do you rate this queston?  Very Easy  Easy  Average  Above Average  Tough

6:   Which type of mouth parts are found in Honey bees
Options:
  1. biting and chewing
  2. chewing and lapping
  3. piercing and sucking
  4. sponging

Answer: Option 2

Explanation:

Sorry, No description available. Discuss this in Forums

How do you rate this queston?  Very Easy  Easy  Average  Above Average  Tough

7:   Which type of mouth parts are found in Grasshoppers
Options:
  1. biting and chewing
  2. chewing and lapping
  3. piercing and sucking
  4. sponging

Answer: Option 1

Explanation:

Sorry, No description available. Discuss this in Forums

How do you rate this queston?  Very Easy  Easy  Average  Above Average  Tough

8:   The common name of Pheretima is
Options:
  1. round worm
  2. pinworm
  3. African eyeworm
  4. earthworm

Answer: Option 4

Explanation:

Sorry, No description available. Discuss this in Forums

How do you rate this queston?  Very Easy  Easy  Average  Above Average  Tough

9:   The common name of Loaboa is
Options:
  1. round worm
  2. pinworm
  3. African eyeworm
  4. pinworm

Answer: Option 3

Explanation:

Sorry, No description available. Discuss this in Forums

How do you rate this queston?  Very Easy  Easy  Average  Above Average  Tough

10:   The common name of Enterobius is
Options:
  1. round worm
  2. pinworm
  3. African eyeworm
  4. pinworm

Answer: Option 2

Explanation:

Sorry, No description available. Discuss this in Forums

How do you rate this queston?  Very Easy  Easy  Average  Above Average  Tough




Download StudyAlways app from google play





Should we continue to look upwards? Is the light we can see in the sky one of those which will presently be extinguished? The ideal is terrifying to behold... brilliant but threatened on all sides by the dark forces that surround it: nevertheless, no more in danger than a star in the jaws of the clouds.
-Victor Hugo Les Misérables