1:   Motor area in cerebral hemisphere is present :
Options:
  1. Anterior to central sulcus
  2. Posterior to central sulcus
  3. Superior to central sulcus
  4. Inferior to central sulcus

Answer: Option 1

Explanation:

Sorry, No description available. Discuss this in Forums

How do you rate this queston?  Very Easy  Easy  Average  Above Average  Tough

2:   Inferior rectal artery is a branch of:
Options:
  1. Internal iliac artery
  2. Internal pudendal artery
  3. Superior mesenteric artery
  4. Inferior mesenteric artery

Answer: Option 2

Explanation:

Sorry, No description available. Discuss this in Forums

How do you rate this queston?  Very Easy  Easy  Average  Above Average  Tough

3:   Middle rectal artery is a branch of:
Options:
  1. Superior mesenteric artery
  2. Inferior mesenteric artery
  3. Internal iliac artery
  4. Internal pudendal artery

Answer: Option 4

Explanation:

Sorry, No description available. Discuss this in Forums

How do you rate this queston?  Very Easy  Easy  Average  Above Average  Tough

4:   Superior rectal artery is a branch of:
Options:
  1. Superior mesenteric artery
  2. Inferior mesenteric artery
  3. Right colic artery
  4. Left colic artery

Answer: Option 2

Explanation:

Sorry, No description available. Discuss this in Forums

How do you rate this queston?  Very Easy  Easy  Average  Above Average  Tough

5:   Which of the following is a branch of inferior mesentric artery?
Options:
  1. Middle colic artery
  2. Right colic artery
  3. Left colic artery
  4. Ileocolic artery

Answer: Option 3

Explanation:

Sorry, No description available. Discuss this in Forums

How do you rate this queston?  Very Easy  Easy  Average  Above Average  Tough

6:   Cystic artery is the branch of:
Options:
  1. Right hepatic artery
  2. Left hepatic artery
  3. Hepatic artery proper
  4. Common hepatic artery

Answer: Option 1

Explanation:

Sorry, No description available. Discuss this in Forums

How do you rate this queston?  Very Easy  Easy  Average  Above Average  Tough

7:   Which of the following is a branch of splenic artery?
Options:
  1. Short gastric arteries
  2. Left gastroepiploic artery
  3. Pancreatic branches
  4. All of above

Answer: Option 4

Explanation:

Sorry, No description available. Discuss this in Forums

How do you rate this queston?  Very Easy  Easy  Average  Above Average  Tough

8:   Inferior pancreaticoduodenal artery is a branch of:
Options:
  1. Superior mesenteric artery
  2. Inferior mesenteric artery
  3. Gastroduodenal artery
  4. Gastroepiploic artery

Answer: Option 1

Explanation:

Sorry, No description available. Discuss this in Forums

How do you rate this queston?  Very Easy  Easy  Average  Above Average  Tough

9:   Superior pancreatico duodenal artery is a branch of :
Options:
  1. Gastroduodenal artery
  2. Hepatic artery
  3. Splenic artery
  4. Gastroepiploic artery

Answer: Option 1

Explanation:

Sorry, No description available. Discuss this in Forums

How do you rate this queston?  Very Easy  Easy  Average  Above Average  Tough

10:   The structure passing through oesophageal opening is:
Options:
  1. Oesophagus
  2. Vagi
  3. Anastmotic branches between left gastric and aortic oesophageal arteries
  4. All of above

Answer: Option 4

Explanation:

Sorry, No description available. Discuss this in Forums

How do you rate this queston?  Very Easy  Easy  Average  Above Average  Tough




Download StudyAlways app from google play





I was flipping channels, watching this cheerleading program on MTV. They took a field hockey girl and "transformed" her into a cheerleader by the end of the show. I was just wondering: what if she liked field hockey better?
-Jess C. Scott EyeLeash: A Blog Novel