1:   what will be the output?
Options:
  1. 36
  2. 18
  3. 9
  4. Error

Answer: Option 3

Explanation:

Sorry, No description available. Discuss this in Forums

How do you rate this queston?  Very Easy  Easy  Average  Above Average  Tough

2:   Guess the output of the following code.
Options:
  1. 7 6 76
  2. 7 6 13
  3. 7 6 12
  4. None of the above

Answer: Option 1

Explanation:

Sorry, No description available. Discuss this in Forums

How do you rate this queston?  Very Easy  Easy  Average  Above Average  Tough

3:   what will be the value of Z?
Options:
  1. 814.451
  2. 21.45
  3. 14.45
  4. 813.451

Answer: Option 4

Explanation:

Sorry, No description available. Discuss this in Forums

How do you rate this queston?  Very Easy  Easy  Average  Above Average  Tough

4:   Multiple Declarations of variables are separated by which symbol ?
Options:
  1. Comma
  2. Colon
  3. Asterisk
  4. Semicolon

Answer: Option 1

Explanation:

Sorry, No description available. Discuss this in Forums

How do you rate this queston?  Very Easy  Easy  Average  Above Average  Tough

5:   In JavaScript which variable cannot be used as first character but can be use after first character ?
Options:
  1. Digit
  2. Dollar Sign
  3. Asterisk
  4. Underscore

Answer: Option 1

Explanation:

Sorry, No description available. Discuss this in Forums

How do you rate this queston?  Very Easy  Easy  Average  Above Average  Tough

6:   In JavaScript variable can hold _____ value at a time.
Options:
  1. Multiple
  2. None
  3. Double
  4. Single

Answer: Option 4

Explanation:

Sorry, No description available. Discuss this in Forums

How do you rate this queston?  Very Easy  Easy  Average  Above Average  Tough

7:   Javascript code can be called by using ?
Options:
  1. preprocessor
  2. Javascript file
  3. function / method
  4. RMI

Answer: Option 3

Explanation:

Sorry, No description available. Discuss this in Forums

How do you rate this queston?  Very Easy  Easy  Average  Above Average  Tough

8:   JS code can be embed directly into html?
Options:
  1. True
  2. False
  3. Sometimes
  4. Never

Answer: Option 1

Explanation:

Sorry, No description available. Discuss this in Forums

How do you rate this queston?  Very Easy  Easy  Average  Above Average  Tough

9:   JavaScript Code is written inside file have extension as
Options:
  1. .jsc
  2. .js
  3. .javascript
  4. .jvs

Answer: Option 2

Explanation:

Sorry, No description available. Discuss this in Forums

How do you rate this queston?  Very Easy  Easy  Average  Above Average  Tough

10:   who invented JavaScript?
Options:
  1. James Gosling
  2. Raymond Boyce
  3. Donald Chamberlin
  4. Brendan Eich

Answer: Option 4

Explanation:

Sorry, No description available. Discuss this in Forums

How do you rate this queston?  Very Easy  Easy  Average  Above Average  Tough




Download StudyAlways app from google play





Accept yourself, your strengths, your weaknesses, your truths, and know what tools you have to fulfill your purpose.
-Steve Maraboli Life the Truth and Being Free