1:   Rohit is six years older than shalu.five years ago, rohit was thrice as old as shalu, fnd rohits present age.
Options:
  1. 8years
  2. 14years
  3. 16 years
  4. 28 years

Answer: Option 2

Explanation:

Sorry, No description available. Discuss this in Forums

How do you rate this queston?  Very Easy  Easy  Average  Above Average  Tough

2:   Find three consecutive integers such that four times the first plus one half the second minus twice the third is equal to 24.
Options:
  1. 11,1 2 and13
  2. 12,13and14
  3. 13,14 and 15
  4. 10,11and 12

Answer: Option 1

Explanation:

Sorry, No description available. Discuss this in Forums

How do you rate this queston?  Very Easy  Easy  Average  Above Average  Tough

3:   The digit at the tens place of a two digit number is three to nes thebdigit at ones place. If the sum of this number and the number formed by reversing its digit is 88. Find the number.
Options:
  1. 62
  2. 26
  3. 64
  4. 46

Answer: Option 1

Explanation:

Sorry, No description available. Discuss this in Forums

How do you rate this queston?  Very Easy  Easy  Average  Above Average  Tough

4:   The sum of ages of a father and a son is 45 years. 5 years ago, the product of their ages was 4 times the age of the father at that time. The present age of the father is?
Options:
  1. 30 years
  2. 31 years
  3. 36 years
  4. 41 years

Answer: Option 3

Explanation:

Sorry, No description available. Discuss this in Forums

How do you rate this queston?  Very Easy  Easy  Average  Above Average  Tough

5:   The difference between two numbers is 5 , difference in their squares is 65.t the larger number is ?
Options:
  1. 9
  2. 10
  3. 11
  4. 12

Answer: Option 1

Explanation:

Sorry, No description available. Discuss this in Forums

How do you rate this queston?  Very Easy  Easy  Average  Above Average  Tough

6:   An auto driver save one coin of rs 2 on first day of the week, three coins of rs 2 on the second day of the week, five on the third day and so on .how much money will he have at the end of the week.
Options:
  1. 49
  2. 98
  3. 196
  4. 245

Answer: Option 2

Explanation:

Sorry, No description available. Discuss this in Forums

How do you rate this queston?  Very Easy  Easy  Average  Above Average  Tough

7:   A boy was asked to multiply a certain number by 53. Instead he divided it by 53 and got his answer to be less than the correct one by 5616. The number to be multiplied was
Options:
  1. 53
  2. 106
  3. 159
  4. 212

Answer: Option 2

Explanation:

Sorry, No description available. Discuss this in Forums

How do you rate this queston?  Very Easy  Easy  Average  Above Average  Tough

8:   If the places of last two digits of a three digit number are interchanged, a new number greater than the original number by 27 is obtained. Find the difference between the last two digit of that number.
Options:
  1. 6
  2. 3
  3. 8
  4. 9

Answer: Option 2

Explanation:

Sorry, No description available. Discuss this in Forums

How do you rate this queston?  Very Easy  Easy  Average  Above Average  Tough

9:   The sum of the series 5+13+21+........+181 is?
Options:
  1. 2139
  2. 6500
  3. 7500
  4. 3750

Answer: Option 1

Explanation:

Sorry, No description available. Discuss this in Forums

How do you rate this queston?  Very Easy  Easy  Average  Above Average  Tough

10:   The LCM of two numbers of three digits each is 1740 and the HCF is 290. The two numbers are
Options:
  1. 290, 870
  2. 580,870
  3. 290,580
  4. 290,1106

Answer: Option 2

Explanation:

Sorry, No description available. Discuss this in Forums

How do you rate this queston?  Very Easy  Easy  Average  Above Average  Tough




Download StudyAlways app from google play





Don't be cool. Like everything.
-Shaky Kane