1:   A place in England which marks the prime meridian is
Options:
  1. Bath
  2. York
  3. Liverpool
  4. Greenwich

Answer: Option 4

Explanation:

Sorry, No description available. Discuss this in Forums

How do you rate this queston?  Very Easy  Easy  Average  Above Average  Tough

2:   If we are moving away from the equator, latitude degrees
Options:
  1. Decrease
  2. Increase
  3. Remain the same
  4. Depends on the direction

Answer: Option 2

Explanation:

Sorry, No description available. Discuss this in Forums

How do you rate this queston?  Very Easy  Easy  Average  Above Average  Tough

3:   Tropical rainforests is not the natural habitat of
Options:
  1. Monkeys
  2. Panthers
  3. Wolves
  4. All of the above

Answer: Option 3

Explanation:

Sorry, No description available. Discuss this in Forums

How do you rate this queston?  Very Easy  Easy  Average  Above Average  Tough

4:   Stalagmites can be found in
Options:
  1. Forests
  2. Caves
  3. Sea
  4. Air

Answer: Option 2

Explanation:

Stalagmites may be defined as rocks that are formed in the caves due to material dripping from roof. Discuss this in Forums

How do you rate this queston?  Very Easy  Easy  Average  Above Average  Tough

5:   The largest division of UK is
Options:
  1. Ireland
  2. Scotland
  3. England
  4. Wales

Answer: Option 3

Explanation:

Sorry, No description available. Discuss this in Forums

How do you rate this queston?  Very Easy  Easy  Average  Above Average  Tough

6:   The largest division of UK is
Options:
  1. Ireland
  2. Scotland
  3. England
  4. Wales

Answer: Option 3

Explanation:

Sorry, No description available. Discuss this in Forums

How do you rate this queston?  Very Easy  Easy  Average  Above Average  Tough

7:   Name the sacred hill in India which welcomes the most pilgrims.
Options:
  1. Nilgiri
  2. Kalanka
  3. Singhi Kangri
  4. Tirumala

Answer: Option 4

Explanation:

Sorry, No description available. Discuss this in Forums

How do you rate this queston?  Very Easy  Easy  Average  Above Average  Tough

8:   Indian city possessing fairly large population of Chinese people is
Options:
  1. Dehradun
  2. Gangtok
  3. Bengaluru
  4. Kolkata

Answer: Option 4

Explanation:

Sorry, No description available. Discuss this in Forums

How do you rate this queston?  Very Easy  Easy  Average  Above Average  Tough

9:   Unique place in India to trace all its largest animals is
Options:
  1. Assam
  2. Rajasthan
  3. Madhya Pradesh
  4. Chhatisgarh

Answer: Option 1

Explanation:

Kaziranga National Park is the home to India's all the largest animals like Indian Bison, Elephant and the Rhino. Discuss this in Forums

How do you rate this queston?  Very Easy  Easy  Average  Above Average  Tough

10:   Aranyakas are the part of which ancient literary work?
Options:
  1. Guru Granth Sahib
  2. Quran
  3. Tripitakas
  4. Vedas

Answer: Option 4

Explanation:

Sorry, No description available. Discuss this in Forums

How do you rate this queston?  Very Easy  Easy  Average  Above Average  Tough

More General Knowledge Questions on :




Download StudyAlways app from google play





It all counts,' Adam said again. 'And the bottom line is, what defines you isn't how many times you crash, but the number of times you get back on the bike. As long as it's one more, you're all good.-pg 5 Along for the Ride
-Sarah Dessen Along for the Ride