1:   Which process is responsible for alcohol formation
Options:
  1. respiration
  2. photosynthesis
  3. fermentation
  4. osmosis

Answer: Option 3

Explanation:

Sorry, No description available. Discuss this in Forums

How do you rate this queston?  Very Easy  Easy  Average  Above Average  Tough

2:   What is ATP
Options:
  1. energy currency of cell
  2. fat molecules
  3. food of plant
  4. food storage of animals

Answer: Option 1

Explanation:

Sorry, No description available. Discuss this in Forums

How do you rate this queston?  Very Easy  Easy  Average  Above Average  Tough

3:   How many ATP are formed from the complete oxidation of glucose during aerobic oxidation
Options:
  1. 30 ATP
  2. 38 ATP
  3. 15 ATP
  4. 20 ATP

Answer: Option 2

Explanation:

Sorry, No description available. Discuss this in Forums

How do you rate this queston?  Very Easy  Easy  Average  Above Average  Tough

4:   How many ATP are formed during Krebs cycle
Options:
  1. 38 ATP
  2. 40 ATP
  3. 30 ATP
  4. 20 ATP

Answer: Option 3

Explanation:

Sorry, No description available. Discuss this in Forums

How do you rate this queston?  Very Easy  Easy  Average  Above Average  Tough

5:   The organelle structure where electron transport chain occurs is
Options:
  1. mitochondrial inner membrane
  2. mitochondrial outer membrane
  3. ribosomes
  4. nucleus

Answer: Option 1

Explanation:

Sorry, No description available. Discuss this in Forums

How do you rate this queston?  Very Easy  Easy  Average  Above Average  Tough

6:   Where does anaerobic respiration occur in cell
Options:
  1. mitochondia
  2. ribosome
  3. nucleus
  4. cytoplasm

Answer: Option 4

Explanation:

Sorry, No description available. Discuss this in Forums

How do you rate this queston?  Very Easy  Easy  Average  Above Average  Tough

7:   What is net gain of energy from oxidation of one mole of glucose
Options:
  1. 32 ATP
  2. 34 ATP
  3. 36 ATP
  4. 38 ATP

Answer: Option 4

Explanation:

Sorry, No description available. Discuss this in Forums

How do you rate this queston?  Very Easy  Easy  Average  Above Average  Tough

8:   Glycolysis process completes in
Options:
  1. nucleus
  2. mitochondria
  3. cytoplasm
  4. ribosomes

Answer: Option 3

Explanation:

Sorry, No description available. Discuss this in Forums

How do you rate this queston?  Very Easy  Easy  Average  Above Average  Tough

9:   ---------- is the product of glycolysis
Options:
  1. lactic acid
  2. pyruvic acid
  3. acetic acid
  4. none of these

Answer: Option 1

Explanation:

Sorry, No description available. Discuss this in Forums

How do you rate this queston?  Very Easy  Easy  Average  Above Average  Tough

10:   CAM cycle is found in ---------plant
Options:
  1. aquatic
  2. xerophytic
  3. succulent
  4. none of these

Answer: Option 4

Explanation:

Sorry, No description available. Discuss this in Forums

How do you rate this queston?  Very Easy  Easy  Average  Above Average  Tough




Download StudyAlways app from google play





Fear can only grow in darkness. Once you face fear with light, you win.
-Steve Maraboli Life the Truth and Being Free